nieuws

reinalda directeur vastgoed media saturn

Geen categorie

Jean-Louis Reinalda, nu nog hoofd onroerend goed bij Leen Bakker, volgt per 1 juli Edgar Breed op als directeur vastgoed van Media Saturn Nederland.

Breed, die bij de vastgoedpoot van Media Markt en Saturn de Benelux in portefeuille heeft, verlaat de onderneming op termijn. Op de Provada-vastgoedbeurs verklaarde hij tegenover Vastgoedmarkt: ‘Ik heb bij Media Saturn zeven tropische jaren beleefd, waarin Media Markt van nul vestigingen in Nederland is gegroeid naar 21 filialen. Volgende maand openen we in Rotterdam, waar we in 1999 met Media Markt startten, ook ons eerste filiaal van Saturn. Ik kan nog niet veel zeggen over wat ik ga doen. Maar, ik wil wel kwijt dat ik samen met twee vrienden heb gekozen voor een nieuw, eigen bedrijf. Dat zal zich niet direct met retail bezighouden, maar met het beleggen en managen van vastgoedfondsen.’Reinalda werkte de afgelopen vier jaar bij Leen Bakker als hoofd van de afdeling onroerend goed. De retailer Leen Bakler heeft 160 vestigingen in vier landen, deels in huur, deels in eigendom. Reinalda: ‘Ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Verder vind ik het een eer om voor een zo dynamisch en groot internationaal bedrijf als Media Saturn te gaan werken.’

Reageer op dit artikel