nieuws

Regus Awards voor DTZ, JLL en Meeùs

Geen categorie

Regus Nederland, marktleider in verhuur van professionele werkplekken, heeft gisteren op de Provada de winnaars bekendgemaakt van de eerste Regus Broker Awards.

DTZ Zadelhoff (1), Jones Lang LaSalle (2) en Meeùs (3) ontvingen de awards uit handen van Eduard Schaepman, algemeen directeur van Regus Benelux. Daarnaast werden acht individuele makelaars beloond met VIP tickets voor het wereldkampioenschap voetbal in Duitsland.

De Regus Broker Awards belonen de meest succesvolle en waardevolle makelaars voor Regus in Nederland. De makelaars worden beoordeeld op de omvang van de overeenkomsten die zij voor en met Regus hebben gesloten. In maart werden de winnaars al genomineerd op Mipim in Cannes – samen met zes andere toonaangevende makelaarskantoren.

Reageer op dit artikel