nieuws

redevco verkoopt winkellocatie oxford street

Geen categorie

Redevco wil in het Verenigd Koninkrijk het Primark-pand op de super A1-winkellocatie 499 Oxford Street in West End verkopen.

Dat berichten de Britse media. Redevco wil vooralsnog niet bevestigen of ontkennen dat het Primark-pand via CB Richard Ellis in de etalage staat. 499 Oxford Street wordt op dit moment geheel herontwikkeld. De markt verwacht een opbrengst van minimaal 150 miljoen Britse pond (225 miljoen euro). De modeketen Primark maakt deel uit van de Britse detailhandelsketen Associated British Foods (ABF). Redevco UK verhuurde in 2005 100.000 square feet (11.000 m2) aan retailoppervlak aan Primark Stores. Oxford Street geldt als de meest toonaangevende winkelstraat van het Verenigd Koninkrijk. Primark huurt eerst drie afzonderlijke units, maar zal het pand op den duur in zijn geheel betrekken. Met de herontwikkeling van 499 Oxford Street krijgt het pand een spectaculaire glazen façade van twee verdiepingen hoog. De huur met Primark is afgesloten voor 25 jaar.

Reageer op dit artikel