nieuws

redevco verkoopt acht duitse winkels

Geen categorie

Redevco Services Deutschland heeft een portefeuille van acht winkels verkocht aan de Britse vastgoedonderneming Dawnay, Day Properties.

Het gaat om middenlang tot langjarig verhuurde C&A-winkels. De transactie is eind december afgerond. Een verkoopprijs is niet bekendgemaakt. De verkoop staat los van de in november 2005 aangekondigde verkoop van 34 retailobjecten, die grotendeels verhuurd zijn aan kledingketen C&A. Redevco is de vastgoedonderneming van de Brenninkmeijer Group, waartoe ook de bekende kledingketen behoort.De verkochte winkels zijn gesitueerd in Darmstadt, Duisburg, Hamburg-Osdorf, Kiel, Reutlingen, Rosenheim, Berlin-Neukölln en Villingen-Schwenningen. Alle objecten bevinden zich op uitstekende locaties. De verkopende partij werd geadviseerd door Trompetter Immobilien, terwijl de Britten werden bijgestaan Cushman & Wakefield Healey & Baker. Dawnay, Day Properties is gevestigd in Londen en heeft een portefeuille onder beheer van 450 vastgoedobjecten in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Hongarije, Tsjechië en Polen.

Reageer op dit artikel