nieuws

redevco rondt herontwikkeling in edinburgh af

Geen categorie

Redevco UK, onderdeel van Cofra Holdings, de investeringsmaatschappij van de familie Brenninkmeijer, heeft de herontwikkeling van Princess Street 33-41 in het centrum van Edinburgh succesvol afgerond.

Het 8000 m2 omvattende complex bestaat uit circa 3600 m2 winkelruimte en 4400 m2 kantoren. De totale investeringswaarde bedraagt 80 miljoen euro.Huurders van de beide winkels zijn de modeketens Mexx (1.264 m2) en H&M (2.400 m2). Mexx heeft een contract voor 15 jaar getekend. Op de plek van het nieuwe gebouw stond vroeger een C&A en een warenhuis van Burberry. Boven de twee winkellagen zijn vijf kantoorverdiepingen met een uitzicht op de burcht van Edinburgh.Volgens directeur Andrew Vaughan van Redevco UK bestaat er in het Verenigd Koninkrijk veel belangstelling voor dergelijke binnenstedelijke herontwikkelingen. Hij zei dat zijn onderneming de komende jaren omvangrijke investeringen zal plegen in soortgelijke projecten.

Reageer op dit artikel