nieuws

redevco koopt voor 60 mln retailunits in glasgow

Geen categorie

Het niet-beursgenoteerde Nederlandse vastgoedfonds Redevco heeft 167/201 Argyle Street in Glasgow gekocht van Prudential voor 40,885 miljoen pond (ruim 60 miljoen euro).

Dit komt neer op een netto yield van 5,43 procent. Het vastgoed bestaat uit negen afzonderlijke retailunits met in totaal 10.389 m2 in het hartje van Glasgow, een A1-locatie dus. Huurders in 167/201 Argyle Street zijn Gap, JD Sports en Woolworths met een gemiddeld huurcontract van twaalf jaar.Andrew Vaughan van Redevco: ‘Het vastgoed past volledig in onze strategie om winkelruimten te kopen op A1-locaties, waar nog mogelijkheden zijn om er extra waarde aan toe te voegen. We denken daarbij aan een andere indeling van de beschikbare vloeroppervlak en het gebruik van de leegstaande verdiepingen.’King Sturge adviseerde Redevco, terwijl Prudential werd vertegenwoordigd door Cushman & Wakefield Healey & Baker.

Reageer op dit artikel