nieuws

redema opent winkelcentrum in slowakije

Geen categorie

In de Slowaakse stad Martin is op donderdag 5 oktober het 15.

00 m2 grote Tulip Shopping Center geopend. Redema Groep uit IJselstein heeft het 15 miljoen euro kostende winkelcentrum ontwikkeld en zal ook als belegger optreden. In Slowakije, Kroatië, Polen en Tsjechië heeft Redema momenteel vijf winkelcentrumprojecten van elk 20.000 m2 in ontwikkeling, waarmee een totale investering van 100 miljoen euro is gemoeid. Martin ligt centraal in Slowakije en heeft ongeveer 80.000 inwoners. Het Tulip Center heeft 485 parkeerplaatsen en is het eerste winkelcentrum in de wijde omgeving. Het complex onderscheidt zich door zijn design, sfeer en de hoge bouwkundige kwaliteit. Bij de opening was 95 procent van de winkels verhuurd; samen bieden zij een aantrekkelijke mix van branches. In de food sector is de Coop-Terno Supermarkt de belangrijkste huurder, in de non-food sector zijn dit Takko, Deichmann, New Yorker, Gate, OP Prostejov en Kenvelo. Het winkelcentrum kent daarnaast een food court en een aantal café-restaurants. Het Tulip Center is het eerste van diverse retailprojecten in Centraal-Europa die Redema Groep naast haar Nederlandse portefeuille in voorbereiding en realisatie heeft. Deze projecten bevinden zich in onder andere Kroatië, Tsjechië, Polen en Slowakije. Naar verwachting zullen de activiteiten op zeer afzienbare termijn worden uitgebreid naar Roemenië, Bulgarije en Turkije.

Reageer op dit artikel