nieuws

recordaantal bezoekers expo real 2006

Geen categorie

Ruim 21.000 bet

lende bezoekers uit 65 landen hebben deze week (van 23 tot en met 25 oktober) de Expo Real in München bezocht. Dat komt neer op een stijging van 20 procent ten opzichte van de editie van 2005. De Expo Real liet wat het aantal buitenlandse bezoekers zelfs een stijging van 35 procent zien. De meeste bezoekers kwamen uit Duitsland, gevolgd door het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Nederland, Zwitserland, Tsjechië, Frankrijk, Polen, de Verenigde staten, Spanje en Italië. Met name de Nederlandse stand van Holland Region deed het erg goed. In deze stand had, naast de vier grote steden, ook onder meer Vastgoedmarkt een plek ingenomen. De volgende Expo Real vindt van 8 tot 10 oktober volgend jaar plaats, opnieuw in München.

Reageer op dit artikel