nieuws

rechtstaete boos op bartels advokaten

Geen categorie

Rechtstaete vastgoedadvocaten & belastingadviseurs is woedend over een verhuisbericht van Bartels Advocaten te Utrecht.

Mr D.A.N. Bartels heeft onlangs kenbaar gemaakt dat hij voor zichzelf verder gaat. Dit heeft hij onder meer via een verhuiskaart in de publiciteit gebracht. Deze verhuiskaart is echter vrijwel identiek (op de naam en adresgegevens na) aan het verhuisbericht dat Rechtstaete medio september 2005 verstuurde aan klanten en relaties in het kader van zijn verhuizing naar de Oranje Nassaulaan 14 te Amsterdam. Dit laatste verhuisbericht is ook naar Bartels Advokaten gestuurd. In een verklaring laat Rechtstaete weten geen enkele betrokkenheid te hebben bij Bartels Advocaten en dat hetj ook op geen enkele wijze met dit kantoor wenst te worden geassocieerd. Rechtstaete is van mening dat Bartels Advocaten met het verhuisbericht probeert mee te liften op de naam en reputatie van Rechtstaete. ‘Een dergelijke actie is onrechtmatig en een advocaat onwaardig. Mede om die reden zal Rechtstaete een klacht indienen bij de deken van de orde van advocaten.’

Reageer op dit artikel