nieuws

rabo vastgoed ontwikkelt samen met aqua planning

Geen categorie

Rabo Vastgoed heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Aqua Planning voor een ontwikkelconcept volgens welk complete woon- en leefomgevingen op het water worden gerealiseerd.

De bekendmaking en toelichting van het nieuwe concept en de ondertekening van de overeenkomst vonden gisteren plaats op de Provada in de RAI.Het concept speelt in op enkele macro-ontwikkelingen die in toenemende mate van belang zijn voor de projectontwikkeling in Nederland. Deze zijn onder andere de toename van de hoeveelheid water en de doorgroeiende behoefte aan bouwruimte in Nederland, zo beargumenteert Rabo Vastgoed. Het concept Aqua Planning voorziet in de realisatie van complete woon- en leefomgevingen op het water waardoor de hoeveelheid potentiële bouwruimte toeneemt.Het concept is reeds technisch en financieel onderzocht en getoetst door Ecorys en Rabo Vastgoed. Marktonderzoek door The SmartAgent Company heeft de potentiële interesse bij diverse groepen consumenten aangetoond. Tot slot is het concept reeds positief ontvangen door onder meer de ministeries van VROM en Verkeer & Waterstaat.

Reageer op dit artikel