nieuws

rabo vastgoed helpt woningtekort oplossen

Geen categorie

Rabo Vastgoed wil in 2006 per gemeente taakafspraken maken voor de realisatie van 200 tot 500 woningen in het middensegment.

Daarnaast wil de projectontwikkelaar van Rabobank Nederland met de grote steden taakafspraken maken over het realiseren van doelgroepgerichte projecten voor studenten en starters met een omvang vanaf 500 woningen. Dat heeft algemeen directeur Pieter Wetselaar tijdens de nieuwjaarsreceptie van Rabo Vastgoed op 18 januari aan minister Dekker van VROM gemeld. Het aanbod moet een structurele bijdrage te leveren aan het oplossen van het woningtekort en de binnenstedelijke problematiek. Minister Dekker gaf in haar toespraak aan dat de woningbouw langzaam op stoom komt. Zij ziet het aantal opgeleverde woningen van ruim 71.500 woningen in 2005 de komende jaren stijgen. Rabo Vastgoed ziet mogelijkheden het volume op termijn naar 100.000 woningen per jaar te laten toenemen.

Reageer op dit artikel