nieuws

rabo geeft aan maatschappelijke doelen

Geen categorie

Rabo Vastgoed heeft drie maatschappelijke doelen in de gemeente Overbetuwe gesteund.

Tafeltje Dekje, Stuw en de Dorpsraad Zetten ontvingen uit de hand van regiodirecteur Henk Vos een cheque. Vos verraste de vertegenwoordigers van Tafeltje Dekje met een bijdrage in de aanschaf van koelboxen en de aanwezigen van Stuw en de Bibliotheek werden verblijd met een donatie voor de inrichting van vrijwilligerssteunpunten in de bibliotheken. De derde donatie was voor wethouder Frank van Rooijen, die mede namens de vertegenwoordigers van de Dorpsraad Zetten een bedrag in ontvangst nam voor de inrichting van een speeltuin aan de Irenestraat, waarvan de realisatie nu is verzekerd. Rabo Vastgoed ontwikkelt diverse projecten binnen de gemeente Overbetuwe. Naast het Centrumplan Heteren en de stationsomgeving in Elst is Rabo Vastgoed op dit moment vooral bekend van de woningbouw in het plan Westeraam, eveneens in Elst. De eerste fase van het deelplan De Lingebuurt is inmiddels in aanbouw, de tweede fase is sinds december 2005 in verkoop en de derde fase volgt in juni van dit jaar. Binnenkort wordt ook begonnen met de bouw van winkels en huurwoningen in het deelplan Centrale Zone.

Reageer op dit artikel