nieuws

provada 2006 succesvol afgesloten

Geen categorie

De tweede editie van de vastgoedbeurs Provada in de Amsterdamse Rai is gisteravond om 19.

0 uur succesvol afgesloten. In totaal werden ruim 9000 bezoekers geregistreerd. Op de eerste dag – afgelopen dinsdag – meldden zich 2433 bezoekers bij de kassa’s voor registratie, woensdag waren dat er 4768 en gisteren 2930. John Kerkhhoven, samen met zijn vader Flip, organisator en initiatiefnemer van de Provada: ‘Het eindresultaat van bijna 9200 geregistreerde bezoekers heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. Maar wat nog belangrijker is: alle standhouders die wij hebben gesproken, hebben ons verzekerd volgend jaar terug te zullen komen. Met deze tweede editie van Provada hebben we aangetoond, dat een echte Nederlandse vastgoedbeurs – naast internationale als Mipim en Expo Real – bestaansrecht heeft. We gaan morgen al aan de slag met de voorbereidingen van de derde editie van de Provada. We zijn dan ook blij directievoorzitter Ruud Jacobs van Ballast Nedam (dit jaar nog niet aanwezig op de Provada met een stand; red.) vandaag al het contract voor volgend jaar heeft ondertekend voor een stand van 150 vierkante meter.’

Reageer op dit artikel