nieuws

prologis verhuurt ruim 50.000 m2 aan screwfix

Geen categorie

ProLogis heeft 545.000 sf (50.650 m2)

distributieruimte in de recent opgeleverde logistieke locatie ProLogis Park Stafford (VK) verhuurd aan Screwfix, de belangrijkste online supplier voor doe-het-zelf-artikelen en hardware producten voor consumenten in het Verenigd Koninkrijk. ProLogis Park Stafford is een 128 acre groot bedrijvenpark dat ProLogis ontwikkelt in de West Midlands. Als het eenmaal gereed is, bestaat ProLogis Park Stafford uit 93.100 m2 distributieruimte. ProLogis maakte gisteren ook bekend 7.900 m2 distributieruimte te hebben verhuurd aan DTS Clipper op het ProLogis Park Marston Gate. DTS Clipper gaat de aangehuurde ruimte gebruiken voor de logistieke diensten van de modeketen Rubicon. ProLogis Park Marston Gate omvat 120.800 m2 logistieke ruimte en ligt vlak buiten de stad Milton Keynes, op minder dan 45 mijl van Heathrow International Airport.

Reageer op dit artikel