nieuws

prijs voor ruyssenaars makelaardij

Geen categorie

Ruyssenaars Makelaardij uit Bilthoven is uitgeroepen tot het beste Coldwell Banker makelaarskantoor in Nederland.

Ruyssenaars realiseerde van de 37 bij Coldwell Banker aangesloten NVM-kantoren in Nederland in 2005 de hoogste omzet per medewerker. Het Bilthovense makelaarskantoor werd ook beoordeeld op het aantal verkochte woningen, verkoopsnelheid en after-sales service. De prijsuitreiking vond plaats in San Francisco, tijdens de honderdste jaarconferentie van Coldwell Banker International. De overkoepelende franchiseorganisatie ondersteunt kantoren bij het op peil houden van vakinhoudelijke kennis en het realiseren van integriteit, buitengewone service en klanttevredenheid. Zo ontwikkelt de organisatie nieuwe diensten en systemen voor de woningmakelaardij en houdt via permanente opleidingen de vakkennis van makelaars op peil. Wereldwijd heeft Coldwell Banker 3.700 kantoren met ruim 120.000 medewerkers in 29 landen.

Reageer op dit artikel