nieuws

Pieter Jager COO TCN Property Projects

Geen categorie

Drs. Pie

er Jager MRE (38) wordt per 1 juli aanstaande de Chief Operations Officer (COO) van de internationale vastgoedonderneming TCN Property Projects uit Nieuwegein. Jager is momenteel directeur van de Stichting RealNext en zal hieraan als adviseur verbonden blijven. Zijn opvolger wordt binnenkort bekendgemaakt. Het aantrekken van Jager past in de expansiestrategie van TCN Property Projects. TCN is gegroeid onder andere door begin 2003 het Media Park in Hilversum over te nemen. TCN tekende twee weken geleden een intentieverklaring voor de overname van het Kema Park in Arnhem. De vastgoedonderneming is gestart in 1994. TCN heeft vestigingen in Duitsland, België, Portugal en Hongarije. Jager is sinds 1999 betrokken bij een internationale samenwerking van makelaars. Met als founders CB Richard Ellis, DTZ Zadelhoff en Jones Lang LaSalle is hieruit in 2003 RealNext ontstaan. RealNext is een onafhankelijk informatieplatform dat het mogelijk maakt aanbod van alle kantoor-, winkel- en bedrijfsruimten in Nederland te bekijken op alle sites van aangesloten makelaarsorganisaties. Pieter Jager is bedrijfskundige en behaalde zijn postdoctoraal examen beleggings- vastgoedkunde in 1999 aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens zijn loopbaan was hij behalve bij RealNext en zijn voorloper werkzaam bij Visserijmaatschappij Kennemerland, AEGON Vastgoed en Dynamis Vastgoedconsultants & Makelaars.

Reageer op dit artikel