nieuws

peter de regt corporatiedirecteur 2005

Geen categorie

Peter de Regt (Woondrecht) is door het Directeurencontact tot corporatiedirecteur van 2005 gekozen.

Het Directeurencontact is een netwerk van bij Aedes aangesloten ondernemingen. Peter de Regt heeft de Award Corporatiedirecteur 2005 gekregen vanwege zijn inzet voor de opvang van mensen aan de onderkant van de samenleving. Deze onderkant, het zogenaamde souterrain van de woningmarkt, omvat de opvang van de meest kwetsbare groepen in de samenleving, zoals dak- en thuislozen en drop-outs. Peter de Regt is gekozen omdat hij met een enorme drive unieke projecten opzet. De projecten en acties van Woondrecht die voor de jury de doorslag gaven, zijn het Stoeprand-project, de Foyer in Dordrecht en de Short Stay Facility. Andere genomineerden waren Arnold van Hoof, directeur van Woningstichting Venlo-Blerick, en Johan Klinkenberg, directeur Stichting Bo-Ex 91 te Utrecht.

Reageer op dit artikel