nieuws

Pepe Jeans opent eerste Nederlandse winkel in Kalverstraat

Geen categorie

Pepe Jeans London opent morgen zijn eerste Nederlandse winkel in de Kalverstraat.

De jeansketen heeft in Europa twintig franchisewinkels en vijftig eigen winkels.De komende jaren zal het aantal vestigingen verder uitbreiden in Europa, Latijns-Amerika, Azië en het Midden-Oosten. Pepe (UK) Ltd is in 1975 opgericht in Londen. In 1985 is Pepe Jeans London het kanaal overgestoken en zijn expansie begonnen op het Europese vasteland en in de Verenigde Staten. De nieuwe winkel is gesitueerd in de Kalverstraat 88-89 en heeft op de begane grond een oppervlakte van ongeveer 120 m2. Cushman & Wakefield Healey & Baker adviseerde Pepe Jeans London over de huur van de winkel. Bessem & Partners trad bij de transactie op namens de eigenaar van het pand, een particuliere belegger. De huurprijs is niet bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel