nieuws

pels rijcken naar youngstreet

Geen categorie

Arjen Pels Rijcken stapt over van Berckheijde Vastgoed Beleggingen naar YoungStreet Vastgoed Groep te Den Haag.

YoungStreet heeft de ambitie om de komende jaren met geavanceerde vastgoedbeleggingsproducten en hybride financieringsvormen te groeien naar een middelgrote aanbieder en wil deze doelstelling met Pels Rijcken realiseren. De directie van YoungStreet zal bestaan uit Bertijn Verhoef, Arjen Pels Rijcken en Roderic Minderop.Sinds 2001 was Pels Rijcken partner bij Berckheijde en heeft sindsdien zeven vastgoedmaatschappen en een fiscale beleggingsinstelling (fbi) ter grootte van 60 miljoen euro geïnitieerd. Met name van sale & leaseback-constructies en herstructureringen van vastgoedportefeuilles is veel kennis aanwezig. Naast het sourcen van beleggingsvastgoed zal Pels Rijcken zich binnen YoungStreet toeleggen op samenwerkingsverbanden met onder andere ontwikkelaars. Ook zal voor eindgebruikers van vastgoed gebouwd/ontwikkeld gaan worden.

Reageer op dit artikel