nieuws

outlet centre bilbao opgeleverd

Geen categorie

Nabij het Spaanse Bilbao is de bouw van Park Avenue, een outlet centre met 20.

00 m2, afgerond. Behalve zeventig winkels omvat het park ook nog 86.300 m2 aan grootschalige detailhandel en 18.700 m2 leisure waaronder een Imax-cinema en bioscoop met elf zalen. Park Avenue wordt in het tweede kwartaal van 2007 in gebruik genomen. Dat meldt ontwikkelaar Resolution Property, een Britse vastgoedinvesteerder. Park Avenue maakt deel uit van het 125.000 m2 grote Megapark Barakaldo, dat Resolution Property in januari heeft gekocht. Onder andere Ikea, Media Markt, Toy R Us en Decathlon hebben er een filiaal. De winkels bedienen een achterland van potentieel 3,5 miljoen welvarende consumenten. Park Avenue is het enige outlet centre in een straal van 270 kilometer.

Reageer op dit artikel