nieuws

oprins en deckers in bestuur accolade

Geen categorie

Maatschappelijke woononderneming Accolade Groep heeft haar organisatie aangepast.

De versmalde raad van bestuur wordt voortaan gevormd door Cees Oprins en Jur Deckers. Nieuwe, decentrale directieleden, zorgen voor meer capaciteit bij de realisering van projecten bij de aangesloten corporaties en bedrijven die Accolade Groep vormen. De organisatie is nu ook klaar voor verdere uitbreiding.In de nieuwe organisatie blijft Cees Oprins (51) voorzitter van de raad van bestuur van Accolade Groep. Cees Oprins vormt tevens het bestuur van de aangesloten woningbouwvereniging Smallingerland in Drachten. Jur Deckers (50) blijft zijn positie als lid van de raad van bestuur van Accolade Groep bekleden. Tevens is Jur Deckers directeur-bestuurder bij aangesloten woningstichting Patrimonium Sneek.Stefan Pieters wordt directeur-bestuurder bij Accolade Vastgoed (was directeur-bestuurder bij Arqin). Martin ten Berge wordt directeur-bestuurder van Arqin (was directeur-bestuurder bij Optimaal). De positie van directeur-bestuurder bij Optimaal zal per 1 januari 2007 worden ingevuld door Gerben Pek (was bestuursadviseur bij Accolade Groep).

Reageer op dit artikel