nieuws

opnieuw veiling benzinestations

Geen categorie

De overheid veilt opnieuw de huurrechten van benzinestations langs rijkswegen.

Bij deze vierde veiling komen zeven tankstations onder de hamer. De bedoeling van de openbare verkoop is om de benzinemarkt open te breken.Domeinen, de dienst van het ministerie van Financiën, houdt de veiling op 13 september. De overheid brengt in 21 jaar alle 250 tankstations langs de Nederlandse snelwegen onder de hamer. De nieuwe eigenaars moeten doorgaans enkele tonnen neerleggen om een station te verwerven. Bij eerdere veilingen zijn er prijzen neergelegd van 3 tot 8 euroton en meer voor een goedlopende tankplaats. Bij eerdere veilingen zijn enkele nieuwkomers de benzinemarkt binnengekomen.Op de volgende stations kan worden geboden: Labbegat aan de rijksweg A59 in Waalwijk, De Bolder aan de A1 in Rijssen-Holten, Molenheide aan de A58 in Gilze en Rijen, Drielander aan de A28 in Harderwijk, Reeuwijk aan de A12 in Bodegraven, De Knoest aan de A27 in Nieuwegein en Overbroek langs de A15 in Neder-Betuwe.

Reageer op dit artikel