nieuws

ontwikkelaars lanceren woningsite

Geen categorie

De dertien grootste woningontwikkelaars van Nederland hebben een nieuwe website gelanceerd waarop hun complete aanbod aan nieuwbouwwoningen te vinden zal zijn.

Met www.niki.nl gaan ze de concurrentie aan met de populaire woningsite Funda. De nieuwe site moet voor meer transparantie zorgen op de markt voor nieuwbouwwoningen. De site zal ook zichtbaar gaan maken waar toekomstige nieuwbouw plaatsvindt en wanneer.De initiatiefnemers van de site vertegenwoordigen ongeveer de helft van het huidige aanbod van nieuwe woningen. Zij verwachten dat binnen korte tijd minimaal 70 procent van alle vrijesectorwoningen via de site te vinden zal zijn. Onder de initiatiefnemers bevinden zich onder meer BAM Vastgoed, Bouwfonds, Dura Vermeer, Heijmans IBC Vastgoedontwikkeling, TBI, Volker Wessels, AM Wonen, Blauwhoed en de BVR Groep. Brancheorganisaties Neprom en NVB zijn eveneens betrokken.

Reageer op dit artikel