nieuws

Oil & Vinegar Franchiseformule van 2004

Geen categorie

Oil & Vinegar heeft de eerste prijs veroverd bij de verkiezing Franchiseformule van het Jaar 2004.

Tweede werd Profile Tyrecenter en op de derde plek eindigde De Hypotheker. Deze verkiezing werd dit jaar voor het eerst gehouden en is een initiatief van het Franchisemanagers Netwerk Nederland (FNN), dat al langere tijd de verkiezing Manager van het Jaar organiseert. Met de verkiezing beoogt FNN de franchiseformule die zich het afgelopen jaar positief heeft onderscheiden op de gebieden degelijkheid, consistentie, reputatie en groei in het zonnetje te zetten. De Hypotheker was als enige financiële organisatie en dienstverlener genomineerd voor de titel Franchiseformule van het Jaar 2004. De andere genomineerden waren: Albert Heijn, Blokker, C1000, Etos, Hema, Intratuin en McDonald’s.

Reageer op dit artikel