nieuws

NVM enthousiast over woningbouwplannen in begroting VROM

Geen categorie

De NVM is aangenaam verrast over de ambitieuze plannen van het ministerie van VROM om de woningbouw in Nederland een kwalitatieve en kwantitatieve impuls te geven.

Dat schrijft de Nederlandse Vereniging van Makelaars in een persbericht. De NVM juicht het toe dat minister Dekker in haar begroting aangeeft dat er meer en gevarieerder moet worden gebouwd. In combinatie met de aangegeven modernisering van het huurbeleid wordt uitdrukking gegeven aan strategisch bouwen en wordt de doorstroming op de woningmarkt bevorderd. Volgens de algemeen secretaris van de NVM, Gerard Cremers, is het hoog tijd dat het kabinet ingrijpende maatregelen neemt om de woningbouwproductie op te voeren, omdat anders de druk op de woningprijzen blijft bestaan.     

Reageer op dit artikel