nieuws

nrw jubileumbijeenkomst in maastricht

Geen categorie

De NRW houdt op vrijdag 10 november de NRW Jubileumbijeenkomst in Maastricht.

De indrukwekkende binnenstedelijke herontwikkelingen Mosae Forum en Entre Deux betekenen een nieuwe impuls voor Maastricht, die hiermee haar bovenregionale functie aanmerkelijk wil versterken en haar reputatie van (internationale) koopstad nog meer wil waarmaken. De NRW schetst voor haar leden en introduces een integraal beeld van de belangrijkste ontwikkelingen in Zuid-Limburgse regio en de positie van Maastricht hierin. De discussie zal worden geleid door Wil Houben, algemeen secretaris MKB Limburg en ex-wethouder gemeente Heerlen. In het panel onder meer vertegenwoordigers van Jo Coenen & Co architecten, 3W, Q-Park, Fortis, en Vereniging Binnenstad Ondernemers (VBO).

Reageer op dit artikel