nieuws

Norbert Jansen (TCN Property Projects) wint Vastgoedmarkt Golf Trophy

Geen categorie

Norbert Jansen heeft op de Portugese golfcourse Ponte de Lima het jaarlijkse invitatietoernooi de Vastgoedmarkt Golf Trophy 2004 gewonnen.

Reinier van Gerrevink (VastNed) werd tweede, terwijl Kees Droste (Droste De Vries Makelaars) op de derde plaats eindigde. De ‘neary’ ging – ook tot zijn eigen verrassing – naar Pieter van Kimmenade (Aareal Bank) en de ‘longest drive’ werd gemaakt door Reinier van Gerrevink. Albert Hoogland (SCM Shopping Center Managemnt) maakte de meeste indruk in het clinicprogramma.

Elk jaar verzorgt Vastgoedmarkt een invitatietoernooi, in nauwe samenwerking met de Portugse overheid, voor de commerciële vastgoedsector. Dit jaar gingen 26 Nederlandse vastgoedpartijen in op de uitnodiging van VGM. Er werd twee keer gespeeld op de uitdagende en door zware regenval erg drassige 18 holes course van Ponte de Lima. Afgelopen vrijdag werd een oefenronde gespeeld en zaterdag de officiële wedstrijd. Bij het aanwijzen van de winnaar werd naast de bereikte score ook de opgegeven handicap in het eindresultaat verwerkt. De beste score kwam overigens op naam van Van Gerrevink, die ook de beste handicap (12,5) van het gezelschap had.

De speciale beker voor de persoon die volgend jaar hoe dan ook wordt uitgenodigd, kwam terecht bij Diederik Stradmeijer, die onlangs bekendmaakte op 1 januari als directeur Bouwfonds Property Development terug te treden. Wat Stradmeijer volgend jaar gaat doen, heeft hij ook in Portugal niet prijsgegeven. De speciale beker (die vorig jaar ter beschikking werd gesteld door Marijn Snijders van Troostwijk Makelaars) werd eerder ‘gewonnen’ door de toen geïnviteerde Jan Stekelenburg (Studio Sport).

Reageer op dit artikel