nieuws

Nijpels voorzitter raad van commissarissen Maeyveld

Geen categorie

Om zich verder te profileren en te professionaliseren heeft projectontwikkelaar Maeyveld (voorheen Imca Vastgoed) per 1 februari een raad van commissarissen ingesteld.

Leden van deze raad zijn voormalig bestuursvoorzitter van Bouwfonds, Cees Hakstege, en mede-eigenaar (minderheidspakket) van Maeyveld, Joop Koster van Flatbeheer BV. De Friese commissaris van de Koningin, Ed Nijpels, is voorzitter. Maeyveld behoort in Nederland tot de top-5 op het gebied van ontwikkelen en beleggen. Voor een optimale bedrijfsvoering achtte de directie (Ton van Oosten, Koert-Hans Smit, Jan Heeremans en Robbert Geel) van het bedrijf het instellen van een raad van commissarissen van wezenlijk belang. Met de komst van drie, binnen hun vakgebieden, gerespecteerde commissarissen is die optimalisatie een feit, vindt de directie. Nu kan zij zich verder toeleggen op groei.

Reageer op dit artikel