nieuws

nieuwe vastgoedbeheerder bij score

Geen categorie

Wilbert Franken is per 1 juli in dienst getreden als Real Estate Manager bij jeanswinkelketen Score uit Duiven.

In zijn nieuwe functie is hij bij de Score Group verantwoordelijk voor het vastgoedbeheer van de bestaande 64 winkels in Nederland, België en Duitsland. Daarbij zal onder zijn leiding de uitbreiding van ongeveer 25 winkellocaties per jaar in binnen- en buitenland moeten worden gerealiseerd. Eerder werkte Franken als vastgoedmanager bij Brilmij Groep (Pearle en Groeneveld opticiens) en bij Scheer en Foppen, de grootste elektrospeciaalzaak van Nederland.Score is actief in modieuze jeans en jeansgerelateerde kleding en richt zich uitsluitend op de doelgroep mannen van vijftien tot veertig jaar. Vrijwel alle topmerken, zoals G-star, Chasin’ Denim en Replay worden verkocht. De winkels zijn hoofdzakelijk in eigen beheer. Het bedrijf heeft 55 winkels op A1-locaties in Nederland, daarnaast vier winkels in België en vijf in Duitsland. Verder heeft de groep vijf single-brand stores van het populaire merk Chasin’ Denim in Nederland. Score bestaat sinds 1981.

Reageer op dit artikel