nieuws

nieuwe regieraad bouw benoemd

Geen categorie

De samenstelling van de Regieraad Bouw II is door minister Joop van Wijn van Economische Zaken bekendgemaakt in een brief aan de Tweede Kamer.

De nieuwe Regieraad zal op 1 januari zijn werkzaamheden starten. De ministers van EZ, V&W en VROM hebben deze Regieraad ingesteld om het vernieuwingsproces in de gehele bouwketen verder aan te jagen en de door de eerste Regieraad behaalde resultaten te borgen. De samenstelling van de Regieraad Bouw II ziet er als volgt uit: Hans Blankert (voorzitter); Jan Bout, voorzitter raad van bestuur van Royal Haskoning ;Margriet Drijver, directeur van Com-wonen; Kees Flipse, directeur van bouwbedrijf Flipse; Joop van Oosten, voorzitter raad van bestuur van Koninklijke BAM Groep; Onno van Veldhuizen, burgemeester van Hoorn; Daan van Vliet, algemeen directeur van Unica; Piet Wijman, algemeen directeur van HUWA-Vandersanden .Drie leden van de eerste Regieraad maken ook deel uit van de tweede: Gerrit-Jan van de Pol, Michiel Scheltema en Ad Smaal. De adviserende leden zijn: Chris Buijink, ministerie van Economische Zaken; Bert Keijts, ministerie van Verkeer en Waterstaat; Peter Jägers, ministerie van VROM; Ralph Pans, Vereniging Nederlandse Gemeenten; en Herman Hazewinkel, voorzitter PSIBouw.

Reageer op dit artikel