nieuws

nieuwe prijs vgm/locatus retail award

Geen categorie

Op 13 juni 2006 om 14.00 uur maken Locatus

n Vastgoedmarkt tijdens de Provada-vastgoeddagen in de Amsterdam Rai de winnaar bekend van de eerste VGM/Locatus Retail Award. Dit is een gezamenlijke prijs voor de winkelformule die het afgelopen jaar relatief het snelst in aantal verkooppunten én winkeloppervlak groeide. Er is gemeten in de periode april 2005 tot april 2006. Elk half jaar publiceert Vastgoedmarkt, nieuwsblad voor de commerciële onroerendgoedsector samen met winkeldataleverancier Locatus de Top-100 van winkelformules, op basis van zowel het aantal verkooppunten als het totaal aantal vierkante meters. Voor de eerste keer wordt nu aan deze twee Top-100’s een prijs verbonden. Het gaat hierbij niet om de grootste keten, maar om de snelste groeier in aantal verkooppunten en vierkante meters. Daarmee symboliseert de VGM/Locatus Retail Award de bijdrage die deze winkelformule levert aan de ontwikkelingskracht binnen de detailhandel. Aan deze prijs is, naast een fraaie plaquette, een geldbedrag verbonden van 1.000 euro, dat zal worden overgemaakt aan een door de winnaar uitgekozen goed doel. In Vastgoedmarkt van mei 2006, die op vrijdag 26 mei verschijnt, staan de drie kandidaat-winkelformules voor de VGM/Locatus Retail Award, waarvan er uiteindelijk een met de eer gaat strijken.De nieuwe lijsten van de twee Top-100’s worden opgenomen in de speciale Provada-editie van VGM/Real Estate, de geheel Engelstalige en internationale vastgoedpublicatie van Vastgoedmarkt.

Reageer op dit artikel