nieuws

nieuwe partner voor lexence

Geen categorie

Karen Quist-ten Horn wordt per 1 april 2006 partner bij Lexence, advocaten en notarissen, in Amsterdam.

Zij heeft twintig jaar ervaring in het vastgoed. Quist heeft op 1 juni 1996 de overstap gemaakt van de vastgoedbeleggingsmaatschappij Wereldhave naar de vastgoedontwikkelaar Bouwfonds MAB Ontwikkeling. Tot 1988 was zij werkzaam als advocaat bij het kantoor Engelman, Snijders & Van der Kolk te Rotterdam. Als advocaat zal Quist zich voornamelijk richten op de civielrechtelijke (zowel privaat- als publiekrecht) aangelegenheden van het vastgoed. Bijzondere ervaring heeft zij opgedaan met advisering/contractering bij projectontwikkelingen alsook met de civieljuridische en fiscale aspecten van aan- en verkooptransacties van vastgoed.

Reageer op dit artikel