nieuws

nieuwe medewerkers slough estates

Geen categorie

Rini Schoutsen is per 1 november als senior manager Development in dienst getreden bij Slough Estates Mainland.

In dezelfde functie zal per 1 februari 2007 ook Frank Morel bij Slough beginnen. Door de overname van Grontmij Real Estate International was Schoutsen al in dienst bij Slough Central Europe en verantwoordelijk voor de ontwikkeling & realisatie van vastgoedprojecten in onder andere Centraal-Europa. Daarvoor was zij onder andere hoofd Uitgifte en directeur Mainport Holding bij het Havenbedrijf Rotterdam. Morel is momenteel werkzaam bij Schiphol Real Estate, waar hij de afgelopen jaren voor SRE Italy als director Development de ontwikkeling en realisatie van twee bedrijfsterreinen voor kantoren en logistiek nabij Malpensa Airport Milaan heeft begeleid.

Reageer op dit artikel