nieuws

nieuwe directie kats & waalwijk

Geen categorie

Jeroen van der Neut (algemeen directeur) en Aart Geelhoed (commercieel directeur) vormen de nieuwe directie van Kats & Waalwijk Vastgoedmanagement.

De benoemingen zijn het gevolg van het vertrek van directeur Patrick Ruwiel wegens een verschil van inzicht over het te voeren beleid. Van der Neut (32) is sinds 1 januari 2006 commercieel directeur van Grontmij Assetmanagement, waarvan Kats & Waalwijk onderdeel uitmaakt. Deze functie blijft hij vervullen. Van der Neut is vanaf 1998 werkzaam voor Grontmij in diverse functies, onder andere die van secretaris van de raad van bestuur. Geelhoed (58) is sinds 1 januari 2002 businessunit manager winkelcentrummanagement bij Kats & Waalwijk Vastgoedmanagement . Ook hij blijft deze functie vervullen. Voor zijn indiensttreding was hij onder andere werkzaam voor Jones Lang LaSalle, WPM Winkelcentrummanagement en Beheerkantoor Hoog Catharijne.

Reageer op dit artikel