nieuws

nieuwe directeur economie voor obr

Geen categorie

Het Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam heeft een nieuwe directeur Economie.

Het gemeentebestuur is akkoord gegaan met de benoeming van Ivo Weekenborg in deze functie. Weekenborg (46) begint zijn werkzaamheden op 1 juni 2006. Hij is benoemd voor een periode van vier jaar, met de mogelijkheid tot een verlenging van maximaal twee jaar. Hoofdtaak van de directeur Economie van het Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam (OBR) is het economisch klimaat in Rotterdam optimaliseren. Weekenborg gaat leiding geven aan een team van ongeveer 55 commerciële medewerkers, die ondernemers onder andere helpen bij het vinden van geschikte bedrijfshuisvesting. De directeur Economie vormt samen met algemeen directeur Visser en directeur Grondzaken en Vastgoed Van Vliet de driehoofdige directie van het OBR. De functie was bij OBR al sinds 15 november 2005 vacant. Weekenborg is op dit moment nog werkzaam als regiodirecteur bij Randstad Uitzendbureau.

Reageer op dit artikel