nieuws

new yorker opent flagshipstore in amsterdam

Geen categorie

De Duitse modeketen New Yorker opent in het tweede kwartaal van 2007 haar Flagshipstore in Amsterdam aan de Nieuwendijk 156-160.

De winkel zal een totale oppervlakte hebben van 2.278 m2. New Yorker heeft op dit moment tien winkels in Nederland en zijn elfde vestiging gaat vandaag open. De nieuwe winkel komt op de begane grond (entree van 64 m2) en op de eerste verdieping (winkelruimte van 2.216 m2). De New Yorkerwinkel op de eerste verdieping komt op de plaats waar nu nog Foodplaza, Duo Sports en Bart Smit zijn gevestigd. Momenteel staat het object bekend onder de naam winkelcomplex De Kolk. Dit zal veranderen met de komst van New Yorker. Het winkelcomplex zal worden omgezet in drie individuele winkelunits met drie tophuurders. De twee reeds zittende huurders zijn Hennes & Mauritz en Kruidvat met eveneens entrees op de begane grond.Cushman & Wakefield adviseerde collegiaal met Haverkort O.G. de eigenaar van De Kolk, Kroonenberg Groep. Namens New Yorker traden DTZ Zadelhoff en Trimp en Van Tartwijk Property Consultants op. De huurprijs die wordt betaald, is marktconform.

Reageer op dit artikel