nieuws

naamswijzigingen akron group

Geen categorie

De Akron Group voert een flink aantal naamsveranderingen en positiewijzingen in zijn divisies door.

Per land komt er een nieuwe structuur die direct onder de holding gaat vallen. Daarom wordt Akron Management West veranderd in Akron Management Nederland. Akron Management East wordt opgedeeld in Akron Management Hungary en Akron Management Poland. Gerben Vreugdenhil wordt de nieuwe managing director Finance van Akron Management Nederland. Hij volgt Frans van Wilgen op. Samen met Peter Ulm zal Vreugdenhil de nieuwe directie gaan vormen. Vreugdenhil was tussen 1998 en 2005 al lid van de raad van commissarissen van Akron Investment.Van Wilgen wordt op zijn beurt senior vice president van Akron Management Holding en tevens Managing Director van de onlangs opgerichte vennootschap Akron Services. Deze vennootschap wordt verantwoordelijk voor advies- en trustvraagstukken binnen de overige vennootschappen van de Groep.

Reageer op dit artikel