nieuws

multi turkmall verkoopt winkelcentrum

Geen categorie

Multi Turkmall, het gezamenlijke vastgoedbedrijf van de Nederlandse vastgoedonderneming Multi Vastgoed en het Turkse Turkmall, heeft de ontwikkeling van een winkelcentrum van 65.

00 m2 in de Turkse havenstad Mersin verkocht aan de Duitse belegger Difa. De bouw begint in mei dit jaar en de oplevering is gepland eind 2007. Het is de eerste investering van Difa in Turkije. Het winkelcentrum wordt ondergebracht in het open-end vastgoedfonds Difa Global. De ontwikkeling van het winkelcentrum in de twee na grootste havenstad van Turkije wordt volledig gefinancierd door Difa. Een investeringsbedrag is niet bekendgemaakt. Multi Turkmall Management zal het winkelcentrummanagement op zich nemen. Het complex bestaat uit winkels en restaurants over drie verdiepingen. Huurders zijn een hypermarket, een warenhuis en een groot aantal bekende retailketens.

Reageer op dit artikel