nieuws

multi herontwikkelt industrieterrein in italië

Geen categorie

Aan Multi Development is na een openbare aanbesteding de herontwikkeling van het voormalige industrieterrein Ticosa in het Italiaanse Como toegewezen.

Het project, dat in samenwerking met de Italiaanse partner CDC wordt uitgevoerd, omvat de herontwikkeling van een gebied van 42.000 m2 dat zich bij de stadspoorten van deze Italiaanse stad bevindt.Een nieuw systeem van wegen zal worden aangelegd, waardoor stadsdelen die voorheen waren gescheiden met elkaar worden verbonden. Daarnaast wordt het multifunctionele karakter van de wijk gewaarborgd door de integratie van woon- , winkel- en kantoorstructuren in de bestaande culturele infrastructuur. Het masterplan is van T+T Design in Gouda. De werkzaamheden beginnen in het najaar van 2006.De herontwikkeling van het voormalige industrieterrein Ticosa is het vierde project dat Multi Development in Italië onder handen heeft. De ontwikkelaar werkt in Italië ook aan de realisering van I Petali dui Reggio in de regio Emilia, Forum Torino in Turijn, Forum Valle Aurelia in Rome en Forum Palermo in Palermo.

Reageer op dit artikel