nieuws

multi development begint bouw forum istanbul

Geen categorie

Multi Development begint vandaag met de bouw van Forum Istanbul.

Dit multifunctioneel centrum krijgt een omvang van ruim 250.000 m2 en is daarmee het grootste ontwikkelingsproject in Turkije. In vierkante meters uitgedrukt, is het ook het grootste project waarbij Multi ooit betrokken is geweest.Forum Istanbul is een project van Multi Turkmall, de ontwikkelingscombinatie van Multi Development en de Turkse vastgoedonderneming Turkmall. Het masterplan is gemaakt door T+T Design, het eigen ontwerpbureau van Multi Development. De architecten van Forum Istanbul zijn BDP uit Londen en Era uit Istanboel.Forum Istanbul ligt in het Bayrampasadistrict en combineert 120.000 m2 winkelruimte, een Ikea-vestiging van 30.000 m2, een hotel, plus 100.000 m2 aan woningen en kantoren. Er komt parkeergelegenheid voor 5500 auto’s. Het winkelcentrum wordt in het laatste kwartaal van 2008 geopend. Een investeringsbedrag is om strategische redenen niet bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel