nieuws

mondi award voor kurt, safir & saray

Geen categorie

Mondi, de belangenorganisatie voor (toekomstige) eigenaren van internationaal onroerend goed en beleggingsobjecten, heeft zaterdag 21 januari jongstleden tijdens de Immo International-beurs in Houten de Mondi Award 2005 uitgereikt aan Kurt, Safir & Saray.

De beurs is onder meer gericht op mensen die een tweede huis in het buitenland zoeken. Kurt, Safir & Saray, aanbieder van Turks onroerend goed, kreeg de meeste stemmen en scoorde hoog op onderdelen. Toch was de verkiezing tot het laatste moment spannend omdat ook NiclaProperty Consultancy, Toros Cekic Residence / Toros Nederland en MASA Nederland op zeer veel steunbetuigingen konden rekenen. Hoewel de prijs een initiatief is van Mondi, waren het de consumenten die bepaalden welke makelaar/projectontwikkelaar in de prijzen viel.

Reageer op dit artikel