nieuws

mipim verwacht meer dan 20.000 bezoekers

Geen categorie

De internationale vastgoedbeurs Mipim in Cannes verwacht over twee weken meer dan 20.

00 bezoekers. Het afgelopen jaar werden nog 17.641 bezoekers geregistreerd. Op dit moment wordt uitgegaan van 2200 verschillende marktpartijen, die op de een of andere manier op de beurs zijn vertegenwoordigd met een stand. Dat is een stijging van 10 procent in vergelijking met 2005. Het beursoppervlak in en bij het Palais des Festivals in Cannes is opnieuw uitgebreid, dit keer met 2000 m2. De Mipim 2006 vindt plaat van dinsdag 14 maart tot en met vrijdag 17 maart. Vastgoedmarkt presenteert tijdens deze vastgoedbeurs zijn eerste editie van de geheel Engelstalige VGM/Real Estate. Het is de ambitie van VGM/Real Estate om uit te groeien tot de belangrijkste internationale journalistieke uitgave op het gebied van commercieel onroerend goed.

Reageer op dit artikel