nieuws

miljardenprojecten in moskou

Geen categorie

De Russische vastgoedonderneming Coalco en vastgoedbelegger Limitless uit Dubai hebben drie projecten aangekondigd in de regio Moskou.

Het grootste project vormt de creatie van een compleet nieuwe stad voor 500.000 mensen ten zuiden van Domodedovo in de regio Moskou, waarmee 11 miljard euro is gemoeid. Coalco bezit daar 18.000 hectare, waarvan in de komende zeven jaar 3000 hectare wordt ontwikkeld tot 12 miljoen vierkante meter woonruimte. Ook komen er winkelcentra, scholen, kantoorgebouwen en sportfaciliteiten. De twee andere projecten betreffen kantoorcomplexen in Moskou, een van 88.000 m2, de ander omvat 150.000 m2. Coalco is eigendom van de Russische metaalmagnaat Vasilly Anismov. Limitless vormt onderdeel van Dubai World, dat de vastgoedbezittingen beheert van het emiraat.

Reageer op dit artikel