nieuws

meeùs neemt tresfa over

Geen categorie

Meeùs Vastgoedmanagement en Woningbeheer NV hebben overeenstemming bereikt over de overname van Tresfa Consult (Tresfa).

In Tresfa zijn alle woningbeheeractiviteiten van de gemeente Den Haag ondergebracht. Tresfa is met honderd medewerkers regionaal actief op het gebied van vastgoedmanagement, VvE-management en landelijk adviserend over stedelijke vernieuwing. Het onroerend goed van Woningbeheer maakt geen deel uit van de transactie.Meeùs Vastgoedmanagement verwacht met deze overname een grotere toegevoegde waarde te kunnen leveren op het gebied van binnenstedelijke vernieuwing, met name voor projecten als Wonen boven winkels en de publiek-private samenwerking. De over te dragen kennis vanuit Tresfa zal binnen Meeùs Vastgoedmanagement tevens in een breder perspectief kunnen worden aangewend en niet langer worden beperkt tot de regio Haaglanden.Met meer dan 340 medewerkers is Meeus Vastgoedmanagement, volgens eigen zeggen, marktleider op het gebied van beheer van woningen, kantoren, winkelcentra en vastgoedadvisering.

Reageer op dit artikel