nieuws

Meer winst en omzet voor McGregor

Geen categorie

Het modehuis McGregor heeft in het op 31 januari afgesloten boekjaar een nettowinst behaald van 4 miljoen euro.

Dit is een toename van 8 procent vergeleken met het vorige boekjaar. Dat heeft McGregor donderdag bekendgemaakt. De omzet steeg 3 procent naar 86,9 miljoen euro. De directie van de onderneming noemt de resultaten gezien de uiterst moeilijke marktomstandigheden ‘bijzonder bevredigend’. De vooruitzichten zijn volgens McGregor goed. Toch verwacht de directie geen omzetgroei. De winst voor afschrijvingen stijgt waarschijnlijk licht. De omzet van de McGregor-winkels steeg 5 procent naar 11,6 miljoen euro. Het modehuis wil dit jaar ten minste zes nieuwe filialen openen. De omzet van het kledingmerk Gaastra groeide 12 procent tot 20,9 miljoen euro. De vooruitzichten daarvan zijn goed, aldus McGregor. De McGregor Fashion Group heeft 28 eigen McGregor Shops en 20 McGregor Shops op franchisebasis.

Reageer op dit artikel