nieuws

media markt winnaar vastgoedmarkt/locatus retail award

Geen categorie

Media Markt is de winnaar van de eerste Vastgoedmarkt/Locatus Retail Award geworden.

De retailer van consumentenelectronica werd uitgekozen uit drie genomineerden. Dat waren verder Bakkerij Bart en Pet’s Place. Deze nominaties zijn tot stand gekomen op basis van de halfjaarlijkse top-100’s voor winkelformules, zowel voor aantallen verkooppunten en als voor het totaal winkeloppervlak. De award werd in ontvangst genomen door Edgar Breed, directeur vastgoed van Media Saturn. De Vastgoedmarkt/Locatus Retail Award bestaat uit een plaquette. Ook mag de winnaar een goed doel aanwijzen, waaraan de initiatiefnemers 1000 euro zullen overmaken. Dit goed doel wordt Warchild, aldus Breed, die eraan toevoegde dat zijn bedrijf het bedrag zal verdubbelen.

Reageer op dit artikel