nieuws

mbo van straten bouw en vastgoed

Geen categorie

Het management van Van Straten Bouw en Vastgoed heeft alle aandelen verworven van Van Straten Groep te Eindhoven.

Met deze management buy-out is de continuïteit van de onderneming voor de toekomst gewaarborgd. Het management bestaat uit J.B. Eman, A.J.J.F. van Daal, J.A.T.A. van der Burgt en F.P.L.M. de Garde. De nieuwe aandeelhouders, die allen een directiefunctie binnen het bedrijf bekleden, onderschrijven de bedrijfsfilosofie, waarvan de belangrijkste kenmerken zijn: zelfstandigheid, betrokkenheid, kwaliteit en vertrouwen. De financiering van de management buy-out is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met ABN-AMRO. Van Straten Bouw en Vastgoed is actief in zowel utiliteitsbouw als woningbouw. Van Straten Bouw richt zich op de realisatie en beheer en onderhoud van projecten. Van Straten Vastgoed is actief in risicodragende projectontwikkeling, maar verricht ook ontwikkelings- en projectmanagementactiviteiten voor derden.

Reageer op dit artikel