nieuws

Marc Overmars samen met Elizen Vastgoed in vastgoedbeleggingen

Geen categorie

De ex-profvoetballer Marc Overmars (onder meer Ajax en FC Barcelona) gaat samenwerken met de Elizen Vastgoed Groep.

De twee partijen richten zich in eerste instantie op het gezamenlijk verwerven van beleggingsvastgoed en projectontwikkeling. Een van de projecten is het Trekpleister-pand aan de Dorpsstraat in Vaassen op de plek waar eerst het lokale postkantoor stond. Mogelijk wordt Overmars ook aandeelhouder van het Apeldoornse winkelcentrum Oranjerie, dat in handen is van de Elizen Vastgoed Groep. Een ander idee is dat Overmars zijn naam verbindt aan een sportzaak in Apeldoorn, dat dan door de Elizen Vastgoed Groep wordt geëxploiteerd. Overmars zette na het EK in Portugal, afgelopen zomer, een streep onder zijn voetbalcarrière en leverde ook zijn contract bij FC Barcelona vrijwillig in. Hij heeft erg veel last van zijn rechterknie. Overmars, die 86 keer international was, wordt als een van de meest gefortuneerde profvoetballers beschouwd. Hij werd de duurste speler uit de Nederlandse voetbalgeschiedenis, nadat hij door FC Barcelona voor 40 miljoen euro bij Arsenal was weggekocht. Het is algemeen bekend dat hij de afgelopen jaren al een flinke vastgoedportefeuille heeft opgebouwd, onder meer met horeca- en bedrijfspanden op de Veluwe. Ook heeft hij belegd in het recreatiepark De Bosrand in Vaassen. Maré Elizen, de eigenaar van de Elizen Vastgoed Groep uit Twello, heeft de relatie met Overmars bevestigd. Elizen Vastgoed Groep heeft een beleggingsportefeuille, die zowel uit woningen, bedrijfsruimten als winkelpanden bestaat, voornamelijk gelegen in Gelderland en Overijssel.     

Reageer op dit artikel