nieuws

Mapic Awards 2004 bekend

Geen categorie

Afgelopen donderdag zijn in Cannes de Mapic Awards 2004 bekend gemaakt.

– Massimo Dutti won in de categorie Clothing & Fashion Accessories; – Boulangerie Paul in de categorie Catering Outlets; – Media Saturn in de categorie Household Goods & Electrical; – The Phone House in de categorie Services; – Yves Rocher in de categorie Health & Beauty; en – Lego Company in de categorie Leisure. De juryvoorzitter was Robert de Barr, (directeur Land Securities Properties Ltd, Groot-Brittannië). Verder hadden zitting in de jury: Alain Boutigny (hoofdredacteur Sites Commerciaux, Frankrijk), Elisabetta Campana (journalist van Fashion, Italië), David Coster (directeur Leasing Department, AM Vastgoed), Sharon Fernandez Cavada ( CEO DTZ Cavada King, Spanje), Franz Schmitz (managing directeur Media Saturn, Duitsland) en Shahram Shamsaee, (director Leasing Majid Al Futtaim Investments, Verenigde Arabische Emiraten).

Reageer op dit artikel