nieuws

mandemakers neemt piet klerkx en stoutenbeek over

Geen categorie

De Mandemakers Groep en Macintosh Retail Group hebben definitief overeenstemming bereikt over de koop door De Mandemakers Groep van alle activiteiten van Piet Klerkx en Stoutenbeek met effect vanaf 1 januari 2007.

Deze ondernemingen zijn actief met de meubelformules Meubelwereld, Woonexpress, Stoutenbeek en Mondileder en realiseren met 435 medewerkers een consumentenomzet van ruim 80 miljoen euro. De verkoop moet nog worden goedgekeurd door de Nederlandse Mededingings Autoriteit (NMA). De verkoop zal in 2007 een boekwinst voor Macintosh Retail Group opleveren. Piet Klerkx Meubelwereld is een full-service woninginrichter. Stoutenbeek is een speler in het hoge segment van de meubelmarkt. In drie Stoutenbeek en twee Mondileder winkels wordt een breed assortiment merkmeubelen aangeboden

Reageer op dit artikel